Nadace Divoké husy 9/2003

Číslo

Na první půlku měsíce listopadu jsme připravili sbírku pro Občanské sdružení ESET-HELP z Prahy, které poskytuje rehabilitaci, resocializaci, poradenství a sociální služby osobám s dlouhodobým duševním onemocněním a osobám ohroženým nebo trpícím závislostí. Jednou z aktivit sdružení je i provoz Centra denních služeb – „Klubu Hekrovka“, kde mají klienti za pomoci terapeutů možnost trávit volný čas formou nácviku základních sociálních dovedností. Klienti si zde i sami připravují obědy. Výtěžek sbírky bude určen na nákup elektrického sporáku do kuchyně. Peníze pro tuto sbírku můžete posílat na účet s názvem Nadace Divoké husy číslo 27000000/2700, VS „152“ u HVB Praha 1.

V druhé půli měsíce listopadu chceme podpořit Lomnickou společnost přátel dětí zdravotně postižených z Lomnice nad Popelkou, která provozuje Stacionář Rváček sdružující dílny, chráněná bydlení, stacionář se vzděláváním v pomocné škole a stacionář s respitní péčí. Stacionář Rváček tak poskytuje komplexní služby pro klienty s kombinovaným postižením. Výrobky z dílny keramické, tkalcovské či dílny suchých květin lze zakoupit v obchůdku „Dílna u Pumpy“.

Výtěžek sbírky bude určen na nákup válcovacího stolu na hlínu do chráněné keramické dílny. Peníze pro tuto sbírku můžete posílat na účet s názvem Nadace Divoké husy číslo 27000000/2700,VS „153“ u HVB Praha 1. Nadace Divoké husy shromážděné peníze předá organizacím a bude dbát na řádné použití celé částky.