Nadace Divoké husy 7/2006

Číslo

V první polovině září poletíme s Nadací Divoké husy do Prachatic, kde vám představíme Hospic svatého Jana Nepomuka Neumanna – zdravotně sociální zařízení, které pečuje o nevyléčitelně nemocné umírající pacienty. Snahou Hospice je zajistit pro jejich klienty vysokou kvalitu života a úlevu od fyzické, psychické či sociální bolesti až do konce. Prostřednictvím Nadace Divoké husy můžete přispět do veřejné sbírky, jejíž výtěžek bude použit na nákup speciálních matrací proti proleženinám.

Sbírka probíhá od 9. 9. do 22. 9. a příspěvky můžete posílat na účet č. 27000000/2700, variabilní symbol 220 či zaslat SMS ve tvaru DMS HUSY na číslo 87777. Přispívat můžete i trvalým příkazem.

Ve druhé polovině září poletíme s Nadací Divoké husy do Poděbrad, podívat se na arteterapeutické a ergoterapeutické kroužky pro postižené i zdravé děti. Občanské sdružení Přístav pomocí těchto aktivit podporuje zlepšení psychického a fyzického stavu dětí a učí je lepší sebeobsluze. Děti se zde věnují technikám, které rozvíjí jejich jemnou motoriku, a posilují tak své sebevědomí. Prostřednictvím Nadace Divoké husy můžete přispět do veřejné sbírky, jejíž výtěžek bude použit na technické vybavení pro arteterapeutický a ergoterapeutický kroužek.

Sbírka probíhá od 23. 9. do 6. 10. a příspěvky můžete posílat na účet č. 27000000/2700, variabilní symbol 221 či zaslat SMS ve tvaru DMS HUSY na číslo 87777. Přispívat můžete i trvalým příkazem.

Do sbírky na Kontaktní centrum pro drogově závislé Hodonín jste přispěli částkou 10 379 Kč.

Děkujeme všem čtenářům časopisu Protestant, kteří se k letům Divokých hus přidávají.