Nadace Divoké husy 4/2013

Číslo

V první polovině května poletí Divoké husy do Prahy podpořit občanské sdružení HESTIA.

Ta se již 20 let věnuje podpoře, rozvoji a propagaci dobrovolnictví. Realizovala projekty zaměřené na obrovolnictví nezaměstnaných, zavádění dobrovolnictví do nemocnic, domovů pro seniory a zařízení pro mentálně postižené. Od roku 1998 realizuje sociálně preventivní programy Pět P a KOMPAS, které nabízí pomoc neorganizovaným dětem a mládeži ze sociálně slabých rodin, často se sociálně patologickými problémy.

Prostřednictvím Nadace Divoké husy můžete od 27. dubna do 10. května 2013 přispět do veřejné sbírky na úhradu nákladů spojených s letním táborem pro děti z Programu Pět P, pro které jsou jiné tábory a letní aktivity nedostupné.

V druhé půli května poletí Divoké husy do Prahy podpořit občanské sdružení Paprskovec.

Jeho posláním je podpora a integrace dětí a mladých dospělých s mentálním a kombinovaným postižením a jejich rodin do společnosti a zlepšování kvality jejich života. Jednou z hlavních náplní činnosti sdružení je snaha zajišťovat odborné a kvalitní vybavení denního stacionáře a chráněného bydlení Střediska Setkání, pomoci zajistit finanční prostředky na aktivizační činnosti a služby Střediska Setkání, podpora vzdělání jejich zaměstnanců, klientů a rodičů.

Od 11. do 24. května 2013 můžete spolu s Divokými husami přispět do veřejné sbírky na pořízení cvičné kuchyně do denního stacionáře Střediska Setkání pro mentálně postižené klienty.

Příspěvky můžete posílat na číslo účtu 27 000 000/0100, var. symbol 392 pro o.s. HESTIA a 393 pro o.s. Paprskovec, nebo ve tvaru DMS HUSY na číslo 87777.

Cena jedné DMS je 30 Kč, Divoké husy obdrží 27 Kč.

Můžete přispívat i pravidelně každý měsíc po dobu jednoho roku. Stačí odeslat SMS ve tvaru DMS ROK HUSY na číslo 87777 a každý měsíc Vám bude automaticky odečtena částka 30 Kč.

Více informací najdete na www.darcovskasms.cz