Vážení čtenáři 10/1995

Číslo

Vážení čtenáři,

sedmý ročník bude dražší. Od února 1990, kdy vyšlo první číslo, drželi jsme cenu na pěti korunách za výtisk. Nedokázali bychom to bez Vás, kteří jste nás podporovali svými dary, a zejména bez přelévání peněz v nakladatelství EMAN, kde Protestant žije na úkor ziskovosti vydávaných knih (o vyplácení honoráře jejich autorům nemluvě). Vedle nákladů na výrobu a distribuci nemáme žádné další výdaje; všechnu práci děláme zadarmo, telefonáty, poštovní známky i litry benzínu platíme si z vlastních kapes. Prodejní cena je nízká už dlouho (jiné časopisy podražily několikrát) a bez jejího zvýšení nelze Vás dále žádat o dobrovolnou podporu.

Protestant bude tedy v příštím roce stát 9,– Kč. Roční předplatné 90,– Kč. Pokud by pro některé studenty či důchodce bylo toto zvýšení neúnosné, nechť se na nás obrátí individuálně. I letos nabízíme dárkové předplatné – solventní nechť předplácejí potřebným.

Děkujeme všem, kteří nás podporují finančně i morálně. Těší nás uznání, kterého se nám čas od času dostává z různých stran. Přejeme Vám pěkné svátky a dobrý nový rok!

redakce