Nadace Divoké husy 3/2000

Číslo

V první půli měsíce března letí Divoké husy na pomoc občanskému sdružení Klub hurá kamarád z Pardubic, který se v tomto městě snaží vybudovat klub pro mladé lidi, ve kterém by mohli mladí trávit svůj volný čas. Hlavním smyslem je poskytnout kvalitní a zajímavé využití volného času neorganizovaným dětem. Klub již několik let funguje a snaží se neustále rozšiřovat možnost aktivit. Jednou z těch nových by měla být i možnost výroby keramiky v dílně. Pro tuto aktivitu je nutné dílnu vybavit. Výsledek sbírky bude tedy určen na nákup hrnčířského kruhu.

Peníze můžete posílat na účet s názvem Nadace Divoké husy číslo 115 115 115/5100, variabilní symbol „61“ u Investiční a poštovní banky Praha 1. 

V druhé půli března pro změnu zavítáme do Brna, konkrétně do humanitární organizace Naděje. Tato organizace se stará především o staré a nemocné pacienty, kteří nejsou zcela schopni se sami o sebe postarat. Naděje jim proto nabízí pečovatelskou pomoc, domácí péči i pobyt ve vlastních střediscích. Jednou ze snah je i neustálé rozšiřování služeb.

V „Domově pokojného stáří“ v Brně Králově Poli se proto Naděje snaží vybudovat novou psychiatrickou a gerontopsychiatrickou ordinaci. Výsledek sbírky bude určen na zakoupení polohovacího transportního relaxačního křesla do této ordinace. Peníze můžete posílat na účet s názvem:

Nadace Divoké husy

číslo 115 115 115/5100, variabilní symbol „62“ u Investiční a poštovní banky Praha 1.