Nadace Divoké husy 1/2008

Číslo

Přidejte se i Vy k „Letům Divokých hus“

V první polovině února poletíme s Nadací Divoké husy do Strážnice navštívit místní Charitu a její středisko Ave. V chráněných dílnách tu pracují lidé se zdravotním znevýhodněním, kteří se učí různým typům jednoduché a zajímavé výroby. Například šicí dílna zaměstnává šest švadlen, které tu dle svých zdravotních možností vyrábějí krásné čepičky pro kojence a bytové doplňky. Pracují v klidném prostředí vzájemného pochopení, které hraje velkou roli v jejich zdravotním stavu.

Prostřednictvím Nadace Divoké husy můžete přispět do veřejné sbírky, jejíž výtěžek bude použit na nákup nového šicího stroje do této dílny. Sbírka probíhá 26. 1.–8. 2. 2008 a příspěvky můžete posílat na č. ú. 27000000/2700, var. symbol 256 či zaslat SMS ve tvaru DMS HUSY na číslo 87777.

V druhé polovině února poletíme s Nadací Divoké husy do Břehů u Přelouče navštívit místní sdružení Apolena. To nabízí lidem se zdravotním postižením, zejména dětem, rehabilitační léčebné ježdění na koních – hipoterapii. Jízda na koni ovlivňuje funkci pohybového ústrojí a má velký vliv na psychiku lidí s postižením. Silným zážitkem, který dává všednímu životu nový rozměr, je pro děti kontakt s koněm a přírodou.

Prostřednictvím Nadace Divoké husy můžete přispět do veřejné sbírky, jejíž výtěžek bude použit na nákup speciálního sedla a pomůcek pro hipoterapii. Sbírka probíhá 9. 2.–22. 2. 2008 a příspěvky můžete posílat na č. ú. 27000000/2700, var. symbol 257 či zaslat SMS ve tvaru DMS HUSY na číslo 87777.

Přispívat můžete i trvalým příkazem. Do sbírky pro Studio Čtyřlístek jste přispěli částkou 13 826 Kč.

Děkujeme všem čtenářům časopisu Protestant, kteří se k letům Divokých hus přidávají.