Nadace Divoké husy 6/2014

Číslo

V červenci poletí Divoké husy do Poděbrad podpořit Handicap centrum Srdce, o.p.s. Centrum poskytuje sociální služby lidem se zdravotním a mentálním postižením v denním stacionáři, týdenním stacionáři, chráněném bydlení a terapeutické dílně. Cílem centra je zapojení těchto osob v rámci jejich možností do běžného života a zvýšit jejich soběstačnost.

Od 5. do 18. července 2014 můžete spolu s Divokými husami přispět do veřejné sbírky na vybavení rehabilitační místnosti pro klienty.

V druhé půli července poletí Divoké husy do Středočeského kraje podpořit sdružení Portus Praha, o.s. Sdružení podporuje začlenění lidí s mentálním postižením do běžného života. Provozuje chráněné bydlení v obci Slapy, sociální podnik Dobroty s příběhem na výrobu nakládaných sýrů v obci Davle a je též koordinátorem celonárodní sbírky Akce cihla.

Od 19. července do 1. srpna 2014 můžete spolu s Divokými husami přispět do veřejné sbírky na podporu chráněného bydlení v obci Slapy.

Příspěvky můžete posílat na č. ú. 27 000 000/0100, VS 423 pro Handicap centrum Srdce a 424 pro Portus Praha, o.s., nebo ve tvaru DMS HUSY na číslo 87777. Cena jedné DMS je 30 Kč, Divoké husy obdrží 28,50 Kč.

Můžete přispívat i pravidelně každý měsíc po dobu jednoho roku. Stačí odeslat SMS ve tvaru DMS ROK HUSY na číslo 87777 a každý měsíc Vám bude automaticky odečtena částka 30 Kč. Více informací najdete na http://www.darcovskasms.cz/

Děkujeme všem čtenářům časopisu Protestant, kteří v dubnu přispěli na sdružení Helppes. Částka 23 755 Kč bude použita na výcvik asistenčních psů. Dále se v dubnu vybralo 18 945 Kč na vybavení nové chráněné kavárny Centra Martin o.p.s.