Nadace Divoké husy 10/2009

Číslo

Přidejte se i Vy k „Letům Divokých hus“

V první polovině prosince poletíme s Divokými husami podpořit Rolničku, středisko Diakonie v Soběslavi. Rolnička je křesťanské centrum poskytující služby šité na míru dětem a dospělým s různými typy postižení z Táborska, především okolí Soběslavi. Pomáhá lidem s postižením dosáhnout osobního maxima a prožít celý život v sepětí s rodinou a přáteli tam, kde se cítí doma.

Prostřednictvím Nadace Divoké husy můžete přispět do veřejné sbírky, která probíhá od 28. 11. do 11. 12. 2009 a jejíž výtěžek bude použit na pokračování rekonstrukčních prací nového chráněného bydlení Rolničky.

V druhé půli prosince poletíme s Divokými husami do Čerčan navštívit Hospic Dobrého Pastýře.

Hospic je určen především lidem, jejichž zdravotní stav je takový, že nelze očekávat dlouhé trvání života. Poskytuje bezpečí a pokoj, ve kterém je možné svobodně mluvit i o posledních věcech člověka a usiluje o to, aby čas umírání byl vnímán jako čas, který patří k životu jako jeho neoddělitelná a vzácná součást, jež může být prožita plně, pokojně a smířeně.

Prostřednictvím Nadace Divoké husy můžete přispět do veřejné sbírky, která probíhá od 12.–25. 12. 2009 a jejíž výtěžek bude použit na nákup zdravotnických přístrojů a pomůcek pro Hospic Dobrého Pastýře v Čerčanech.

Příspěvky můžete posílat na číslo účtu 27000000/2700, variabilní symbol 304 pro Rolničku a 305 pro Hospic Dobrého Pastýře, či zaslat SMS ve tvaru DMS HUSY na číslo 87777. Cena jedné DMS je 30 Kč. Divoké husy obdrží 27 Kč.

Nyní můžete nově přispívat pravidelně každý měsíc po dobu jednoho roku. Stačí odeslat SMS ve tvaru DMS ROK HUSY na číslo 87777 a každý měsíc Vám bude automaticky odečtena částka 30 Kč.

Více informací najdete na http://www.darcovskasms.cz.

Do sbírky pro Azylový dům pro matky s dětmi v Horních Počernicích jste přispěli částkou 14893 Kč, za kterou vám, čtenářům časopisu Protestant, upřímně děkují jeho obyvatelé.