Nadace Divoké husy 9/2006

Číslo

Přidejte se i Vy k „Letům Divokých hus“

V první polovině listopadu poletíme s Nadací Divoké husy do Rožnova pod Radhoštěm, kde vám představíme Domov Kamarád.

Sdružení rodičů a přátel zdravotně postižených dětí a mládeže zde poskytuje každodenní péči, terapii i další vzdělávání mentálně a tělesně znevýhodněným dětem. Zlepšují tak jejich schopnosti, samostatnost a možnost získat zaměstnání.

Prostřednictvím Nadace Divoké husy můžete přispět do veřejné sbírky, jejíž výtěžek bude použit na nákup materiálu pro vzdělávací a rehabilitační kurzy.

Sbírka probíhá od 4. 11. do 17. 11 a příspěvky můžete posílat na číslo účtu 27000000/2700, var. symbol 224 či zaslat SMS ve tvaru DMS HUSY na číslo 87777. Přispívat můžete i trvalým příkazem.

Ve druhé polovině listopadu poletíme s Nadací Divoké husy do Vlašimi, kde vám představíme tamější Středisko Diakonie.

Diakonie Českobratrské církve evangelické zde poskytuje ubytování v domě na půl cesty pro mladé lidi. Vzdělávací program střediska zvyšuje samostatnost mladých i jejich schopnosti vyrovnávat se s problémy, s nimiž jsou konfrontováni. V zácvikových dílnách získávají nové pracovní návyky.

Prostřednictvím Nadace Divoké husy můžete přispět do veřejné sbírky, jejíž výtěžek bude použit na nákup materiálu pro vzdělávání a práci v dílnách.

Sbírka probíhá od 18. 11. do 1. 12. a příspěvky můžete posílat na číslo účtu 27000000/2700, var. symbol 225 či zaslat SMS ve tvaru DMS HUSY na číslo 87777. Přispívat můžete i trvalým příkazem.

Do sbírky na sdružení Kamarádi jste přispěli částkou 13 214 Kč

Děkujeme všem čtenářům časopisu Protestant, kteří se k letům Divokých hus přidávají.