Nadace Divoké husy 9/2015

Číslo

Na začátku listopadu poletí Divoké husy podat pomocné křídlo neziskové organizaci Dotek, o.p.s., která poskytuje odlehčovací a pečovatelskou službu, provozuje půjčovnu kompenzačních pomůcek a Dobročinný obchůdek. Posláním organizace je citlivě a individuálně pečovat o seniory, kterým zdravotní stav neumožňuje samostatnost a o něž se jinak stará jejich rodina. Jedná se zejména o lidi dlouhodobě nemocné. Přicházejí do zařízení na přechodnou dobu, kdy si pečující osoba potřebuje odpočinout.

Přispějte v době od 1. 11. do 14. 11. do veřejné sbírky Lety Divokých hus na nákup elektrických spotřebičů do provozu odlehčovací služby Dotek o.p.s.

Číslo účtu 27 000 000/0100, var. symbol 454.

V druhé polovině listopadu podpoří Divoké husy Sdružení D z Olomouce – spolek, který již 15 let poskytuje preventivní programy pro děti a mládež v Olomouckém kraji a okolí. Programy prostřednictvím aktivního zapojení účastníků a práce s příběhem rozvíjejí osobnost dětí a mládeže a zaměřují se na témata sociální prevence, jako je život s handicapovanými, nesnášenlivost, rasismus, osobní životní odpovědnost, šikana na internetu atd.

Přispějte v době od 15. 11. do 28. 11. s Divokými husami na na preventivní programy pro žáky základních škol v Olomouckém kraji. Díky finanční podpoře se bude moci zúčastnit více dětí a sociální prevence tak bude mít větší dopad.

Číslo účtu 27 000 000/0100, var. symbol 455.