Nadace Divoké husy 9/2004

Číslo

V první půli měsíce listopadu podpoříme Oblastní charitu Brno - Středisko Effeta, denní stacionář pro děti a mladé lidi s mentálním postižením a autismem. Cílem střediska je přispět k všestrannému rozvoji osobnosti člověka s mentálním postižením a pomoci rodičům a rodinám, které se o něj starají. Cílem terapie je získání základních návyků a pracovních dovedností. Klienti mohou v rámci terapií pracovat v pěti dílnách - kovodílně, dřevodílně, v dílně keramické a textilní a v dílně s přírodními materiály. Výtěžek sbírky bude určen na nákup kuchyňské linky do obou domů střediska.

Peníze pro tuto sbírku můžete posílat na účet s názvem Nadace Divoké husy číslo 27000000/2700, variabilní symbol „174“ u HVB Praha 1. 

V druhé polovině měsíce listopadu podpoříme občanské sdružení Klub hurá kamarád z Pardubic, které se věnuje práci s dětmi v obtížných situacích. V současné době sdružení provozuje několik středisek - Krizové a protidrogové centrum, Kontaktní centrum, Nízkoprahový klub, Přechodné zaměstnávání a Dům na půli cesty, který je určen mladým lidem ve věku 17–25 let bez domova a rodinného zázemí. Jedná se zejména o mladé lidi opouštějící dětské domovy a výchovné ústavy, jimž je nabízeno ubytování a celý komplex služeb. Výtěžek sbírky bude určen na pořízení lednice do Domu na půli cesty.

Peníze pro tuto sbírku můžete posílat na účet s názvem Nadace Divoké husy číslo 27000000/2700, variabilní symbol "175“ u HVB Praha 1. 

Děkujeme všem Vám, kteří se k letu Divokých hus přidáváte!

www.divokehusy.cz