Nadace Divoké husy 7/2014

Číslo

V září poletí Divoké husy do Brna podpořit občanské sdružení Debra. Debra je členem celosvětové sítě neziskových organizací, které se věnují lidem trpícím tzv. nemocí motýlích křídel. Tato nemoc je vrozené dědičné onemocnění kůže, které nelze zcela vyléčit, pouze zmírnit příznaky.

Od 30. srpna do 12. září 2014 můžete spolu s Divokými husami přispět do veřejné sbírky na hrazení nákladů na některý z projektů pro pacienty trpící nemocí motýlích křídel (ozdravné pobyty, edukace pacientů a terénní sociální služba).

V druhé půlce září si zaletí Divoké husy do Tábora, aby tam podaly pomocné křídlo o.p.s. Kaňka. Tato obecně prospěšná společnost se zaměřuje na výchovu a vzdělávání dětí  s postižením v předškolním a školním věku. S tím souvisí provoz základní a mateřské školy. Kaňka dále poskytuje služby „Raná péče“, „Osobní asistence“ a „Denní stacionář“. Od 13. do 26. září 2014 můžete přispět do veřejné sbírky na podporu činnosti o.p.s. Kaňka a podílet se tak na přestavbě současných nevyhovujících prostor pro terapii.

Příspěvky můžete posílat na číslo účtu 27 000 000/0100, var. symbol 426 pro Debru a 427 pro o. p. s. Kaňka, nebo ve tvaru DMS HUSY na číslo 87777. Cena jedné DMS je 30 Kč, Divoké husy obdrží 28,50 Kč.