Nadace Divoké husy 5/2014

Číslo

V červnu poletí Divoké husy do Prahy podpořit Domov sv. Karla Boromejského. Domov zajišťuje péči o seniory na přechodnou dobu. Pod jednou střechou spojuje čtyři světy – svět starých a nemocných lidí, svět řeholních sester, svět civilních zaměstnanců a svět odsouzených žen. Těmto ženám Domov zabezpečuje rekvalifikaci a následné pracovní uplatnění.

Od 7. do 20. června 2014 můžete spolu s Divokými husami přispět do veřejné sbírky na nákup zdravotnického a rehabilitačního materiálu pro seniory, který není hrazen pojišťovnami.

Na přelomu června a července poletí Divoké husy do Ústeckého kraje podpořit sdružení Slunečnice. Slunečnice o.s. pomáhá lidem s mentálním postižením se začleňováním do společnosti. Učí je samostatnosti a maximální sebeobsluze. Ve vlastních dílnách i u skutečných zaměstnavatelů připravují své klienty na budoucí pracovní uplatnění.

Od 21. června do 4. července 2014 můžete spolu s Divokými husami přispět do veřejné sbírky na vybavení pobočky Cesta do světa.

Příspěvky můžete posílat na číslo účtu 27 000 000/0100, var. symbol 421 pro Domov sv. Karla Boromejského422 pro Slunečnice o.s., nebo ve tvaru DMS HUSY na číslo 87777. Cena jedné DMS je 30 Kč, Divoké husy obdrží 28,50 Kč.

Můžete přispívat i pravidelně každý měsíc po dobu jednoho roku. Stačí odeslat SMS ve tvaru DMS ROK HUSY na číslo 87777 a každý měsíc Vám bude automaticky odečtena částka 30 Kč. Více informací najdete na http://www.darcovskasms.cz.

Děkujeme všem čtenářům časopisu Protestant, kteří v březnu přispěli na Och Hradec Králové. Částka 22 440 Kč bude použita na nákup dávkovače analgetik. Dále se v březnu vybralo 23 534 Kč na pomůcky rodinám pečujícím o své blízké doma, klientům Dotek o.p.s.