Nadace Divoké husy 3/2015

Číslo

Na počátku dubna zaletí Divoké husy do Řevnic. Podpoří Občanské sdružení Náruč, které poskytuje sociální služby a chráněná pracovní místa osobám se zdravotním postižením. Provozuje denní stacionář Náruč pro mladé lidi s kombinovaným postižením v Dobřichovicích, chráněnou kavárnu Modrý domeček v Řevnicích a sociální podnik Pasta fidli, s.r.o. v Mníšku pod Brdy. Pořádá řadu kulturních a vzdělávacích akcí pro veřejnost a aktivně se zapojuje do dění v komunitách, ve kterých působí.

Podpořte spolu s Divokými husami Náruč a přispějte na vybavení chráněné kuchyně a pekárny.

Přispět můžete na číslo účtu 27 000 000 /0100, variabilní číslo 442.

V druhé polovině dubna zaletí Divoké husy do Chelčic, aby tam podaly pomocné křídlo Chelčickému domovu sv. Linharta, o.p.s. Ten poskytuje službu sociálně terapeutické dílny, která je určena pro dospělé osoby se sníženou soběstačností z důvodu zdravotního postižení. Uživatelé pracují s keramickou hlínou a textilem, vyrábí ruční papír, pracují na zahradě a podílejí se na provozu a úklidu domova. Od začátku letošního roku zde funguje také Pečovatelská služba.

Přispějte do veřejné sbírky na podporu činnosti Chelčického domova sv. Linharta a pomozte tak ke koupi služebního automobilu, který umožní svoz klientů a Pečovatelskou službu v okolních obcích.

Přispět můžete na číslo účtu 27 000 000 /0100, variabilní číslo 443.

Děkujeme všem čtenářům měsíčníku Protestant za dlouholetou podporu. Podpořit nás můžete formou DMS HUSY na tel. č. 87 777. Cena jedné DMS je 30 Kč, Divoké husy obdrží 28,50 Kč. Můžete přispívat i pravidelně každý měsíc po dobu jednoho roku. Stačí odeslat SMS ve tvaru DMS ROK HUSY na číslo 87777 a každý měsíc Vám bude automaticky odečtena částka 30 Kč. Více informací najdete na www.darcovskasms.cz