Nadace Divoké husy 3/2014

Číslo

V dubnu poletí Divoké husy do Prahy podpořit Centrum MARTIN o.p.s. Pomáhá lidem s mentálním a kombinovaným postižením s integrací do společnosti. Vedle pestré nabídky volnočasových aktivit a vzdělávacích kurzů nabízí též poradenství při hledání zaměstnání a v orientaci na trhu práce. Díky svým tréninkovým kavárnám a tréninkovému obchodu zprostředkovává svým klientům mnohdy první pracovní zkušenosti a návyky.

Od 12. do 25. dubna 2014 můžete spolu s Divokými husami přispět do veřejné sbírky na vybavení nově vznikající tréninkové kavárny.

Na přelomu dubna a května poletí Divoké husy do Středočeského kraje podpořit Společenství Androméda, o.s. Ve Velké Chmelištné na Rakovnicku buduje areál pro zdravotně postižené a seniory. V současné době poskytují terénní pečovatelskou službu, půjčovnu zdravotních a kompenzačních pomůcek, rozváží obědy a provozují chráněné dílny. Vybudovali menší hospodářství a krásný sad, kde vysázeli přes 350 ovocných stromků. Připravují výstavbu domova pro seniory. Od 26. dubna do 9. května 2014 můžete spolu s Divokými husami přispět do veřejné sbírky na vybavení a venkovní úpravy Domova sv. Kryštofa pro seniory.

\husydruhy

Příspěvky můžete posílat na číslo účtu 27 000 000/0100, var. s. 417 pro Centrum MARTIN o.p.s. a 418 pro Společenství Androméda o.s., nebo ve tvaru DMS HUSY na číslo 87777. Cena jedné DMS je 30 Kč, Divoké husy obdrží 28,50 Kč.

Můžete přispívat i pravidelně každý měsíc po dobu jednoho roku. Stačí odeslat SMS ve tvaru DMS ROK HUSY na číslo 87777 a každý měsíc Vám bude automaticky odečtena částka 30 Kč.

Více informací najdete na www.darcovskasms.cz

Děkujeme všem čtenářům časopisu Protestant, kteří v lednu přispěli na Rett-Community o.s. Částka 20 482 Kč bude použita na psycho-rehabilitační kurz. Dále se v lednu vybralo 25 140 Kč na materiál do chráněných dílen Dílny Gawain o.s.