Nadace Divoké husy 10/2014

Číslo

V první polovině prosince poletí Divoké husy do Mariánských hor, aby podpořily obecně prospěšnou společnost MOST. Zabývá se rozvojovou a humanitární pomocí v Indii a Tibetu. Za získané peníze nakoupí šicí stroje a zajistí tak práci tibetským ženám.

Podpoří tak tradiční tibetská řemesla. Výrobky bude možné zakoupit také v České republice.

Společně s Divokými husami můžete přispět do veřejné sbírky na zakoupení šicích strojů pro tibetské ženy. Díky vám budou moci pracovat a získat tak finanční prostředky pro svoje rodiny.

Přispět můžete na číslo účtu 27 000 000/0100, variabilní číslo 432.

V druhé polovině prosince zamíří Divoké husy do Brna, do střediska Diakonie ČCE. Jeho posláním je poskytovat podporu a pomoc seniorům a lidem s postižením, kteří se v důsledku věku nebo postižení ocitli v obtížné životní situaci.

Společně s Divokými husami můžete přispět do veřejné sbírky na Chráněné bydlení Ovečka a konkrétně pro oplocení zahrady, na které tráví klienti čas odpočinku a která jim slouží i jako pracovní terapie, pěstují zde bylinky a zeleninu. Přispět můžete na číslo účtu 27 000 000 /0100, variabilní číslo 433.

Děkujeme všem čtenářům časopisu PROTESTANT, kteří v přispěli na obecně prospěšnou společnost Kaňka částkou 24 922 Kč. Díky Vám může Kaňka začít rekonstruovat terapeutické místnosti denního semináře.

Dále přilétly vaše dary ve výši 19 200 Kč pro Oblastní charitu Červený Kostelec. Přispěli jste tak na zakoupení kvalitního komunikačního systému mezi pacientem a personálem.

Podpořit nás můžete formou DMS HUSY na tel.č. 87 777. Cena jedné DMS je 30 Kč, Divoké husy obdrží 28,50 Kč.

Můžete přispívat i pravidelně každý měsíc po dobu jednoho roku. Stačí odeslat SMS ve tvaru DMS ROK HUSY na číslo 87777 a každý měsíc Vám bude automaticky odečtena částka 30 Kč.

Více informací najdete na www.darcovskasms.cz