Divoké husy 7/2004

Číslo

Přijetí spoluzodpovědnosti za situaci druhých vyjádřené finančním darem přináší radost pro dávající a vděčnost pro obdarované. Chcete-li, připojte se i dnes k Nadaci Divoké husy, která podporuje smělé a odvážné sociální a zdravotní projekty.

V měsíci září společně podpoříme Stacionář Eunika z Karviné, provozovaný Slezskou Diakonií, který je denním zařízením pro děti s kombinovaným postižením ve věku od 3 let. V současnosti navštěvuje stacionář 28 dětí, kterým je dle jejich schopností a potřeb vytvořen individuální vzdělávací a rehabilitační program. Eunika v letošním roce rozšiřuje své arteterapeutické aktivity, které slouží dětem k rozvoji kreativity, jemné motoriky a svalové koordinace rukou. Pro tyto výtvarné techniky je třeba vybavit dílny speciálním nábytkem.

Výtěžek sbírky bude určen na nákup speciálně upravených stolů a židlí do arteterapeutické dílny.

Peníze pro tuto sbírku můžete posílat na účet s názvem Nadace Divoké husy číslo 27000000/2700, variabilní symbol „170“ u HVB Praha 1. Nadace Divoké husy shromážděné peníze předá organizaci a bude dbát na řádné vyúčtování celé částky.

Vzhledem k pravidelnému vyhlašování sbírek upozorňujeme též na možnost přispívání formou trvalého příkazu z účtu.

Výsledek již uzavřené sbírky pro Sdružení Tři z Čerčan je 8.104 Kč.

Děkujeme všem Vám, kteří se k letu Divokých hus přidáváte!

Více na www.divokehusy.cz

Nadace Divoké husy
Domažlická 15, 130 00 Praha 3
tel./fax: 222 584 342, mobil: 603 469457